A PAPA, MAMA, GYEREKEK... családi nap októberben sem maradhat el a Kabóca Bábszínházban. Szeretettel várunk minden érdeklődőt, hiszen a bábszínházi előadások mellett egész délelőtt játékterekkel és kézműves foglalkozásokkal készülünk. 

A 10.00-kor kezdődő Állatok farsangja című babaszínházi előadásunk után 11:00-tól a Griff Bábszínház legújabb, Csipkerózsika című előadását látjuk vendégül! A darab október 1-jén került bemutatásra Zalaegerszegen, így ha ezt a klasszikus mesét mindenki ismeri is, ezzel a bábszínházi előadással még nem találkozhattatok! 

“… 16 éves korában az ujját megszúrja, a lány örökre elalszik…” – Röppen ki a Banya száján a sértettségből, indulatból megfogant átok. Pedig Mosonyi Alíz boszorkánya nem bibircsókos vasorrú bába, hanem nagyon is szerethető. Bolondos, vicces asszony a jövőbelátás képességével és egy szószátyár királyi egérrel megáldva. Hogy milyen tettekre sarkallja a lelkifurdalás, hogy a száz évig tartó álom elég időt ad e a felnőtté válásra és a csorbák kiküszöbölésére, azt a Griff Bábszínház Csipkerózsika című előadásából tudhatjuk meg.

A családi napra jegyeiteket ONLINE is megvásárolhatjátok.
Kedvezményes jegyárokról ITT tájékozódhattok!

Szeretettel várunk Benneteket!