The Fire Ninja – Chris Blaze

The Fire Ninja

Chris Blaze

 

The Fire Ninja Show is loaded with high energy, fire and explosions. Besides creating unbelievable fire effects and putting the audience on the edge of their seats with his fire eating set and big explosions, he also manages to use the audience in a charming, clever and entertaining way. This 6 times award winning show promises that non will leave disappointed!  

 

The performance is part of the World Festival of Puppets program organized by th 10th Theatre Olimpycs.

Creator and artist: Christopher McCarthy

artist name: Chris Blaze

The Fire Ninja

Chris Blaze

 

A Tűz Ninja Show egy igazi energiabomba, tele tűzzel és robbanásokkal. Amellett, hogy káprázatos tűzeffektekkel dolgozik, Chris tűznyelő mutatványaival és a nagy robbanásokkal valóban felforrósítja nem csak a levegőt, de a hangulatot is. Ijedtünkben nagyot ugrunk, de aztán megnyugvást lelünk a produkció sikeres végkimenetele láttán. Ügyesen és kedvesen manipulál minket, hogy aztán ámulattal (és békével) a lelkünkbe távozhassunk és még sokáig emlékezzünk erre a különleges (hatszoros díjnyertes!) produkcióra.

 

Az előadást a 10. Színházi Olimpia keretén belül megrendezésre kerülő Bábművészeti Világtalálkozó programsorozat részeként játsszák.

 

 

Alkotó és előadóművész: Christopher McCarthy
művészneve: Chris Blaze